Over ons

All Happy Schools ontwikkelt bewustzijnsprogramma’s voor kinderen, leerkrachten en ouders. Want een school waarbij naast aandacht voor kennis en vaardigheden aandacht is voor body en soul biedt kinderen de handvatten voor deze tijd. Hiervoor bieden we de kaders en concrete invulling met trainingen, workshops en programma’s op maat voor de hele school.

Meet the team

Het team

Helena

Happy Mastermind

Als klein meisje voelde Helena aan dat  het schoolsysteem een hoop te bieden had, maar geen voorbereiding gaf op een gelukkig en gezond leven. Met name vanwege de nadruk op intellectueel vermogen in de jaren dat we naar school gaan. Er wordt ons geleerd om kennis op te slaan en in ons hoofd te verblijven, waarbij skills van ervaren, voelen, beleven, compassie en dankbaarheid geen of een achtergestelde rol spelen. Het huidige schoolsysteem lijkt in de basis te zijn gefocust op het behalen van extrinsieke doelen. De druk is hoog. Wat als we zouden leren te luisteren naar wat ons gelukkig maakt?

In de loop van de jaren werd haar gevoel en daarbij ook de vastberadenheid voor haar missie steeds sterker: het onderwijs ondersteunen in een transitie van kennisgestuurd onderwijs naar leren waarin alle facetten van het kind gezien mogen worden. Waarbij aandacht is voor zowel body, mind én soul zodat een evenwicht ontstaan in de ontwikkeling hiervan. Zo krijgen kinderen de handvatten mee om te kunnen omgaan met de prikkels van deze tijd.

Anne

Chief Happy Project

Anais

Chief Happy Connections

Als pedagoge en onderwijsvernieuwer is Anais de verbinder tussen All Happy Schools en het onderwijsveld. Zij legt contact vanuit gemeenschappelijke uitgangspunten over onderwijs met bestuurders, directeuren, leerkrachten, coördinatoren en andere onderwijsvernieuwers en zet hiermee duurzame verbindingen en samenwerkingen op.

Loretta

Chief Happy Customer Relations

Al op bijzonder jonge leeftijd ontwikkelde Loretta een enorme fascinatie voor ‘personal growth & gezondheid’. Vanuit deze ambitie benadert Loretta scholen & bedrijven om deel te nemen aan de AHS challenge en zich aan te sluiten bij de beweging voor een wereld vol gelukkige jongeren. Ook onderhoudt ze het contact met de scholen in de aanloop van en tijdens de challenge om te zorgen dat scholen alles hebben om hun deelname tot een succes te maken.

Karina

Chief Happy Companies

Vanuit ervaring met projecten in het bedrijfsleven en communicatie en PR als expertise, is Karina de verbinder tussen All Happy Schools en Happy Companies. Zij brengt potentiële bedrijven in kaart vanuit direct en indirect netwerk en zet het contact met hen op over deelname aan het Happy Company Programma (HCP), het Happy Company Membership en eenmalige of structurele sponsoring.

Sanne

Chief Happy Marketing & Content

Wie Sanne zegt, zegt content creatie. Begonnen als chief Teacher Talks is zij inmiddels een belangrijke richtinggever aan de marketing- en communicatiestrategie van All Happy Schools; ze maakte de eerste promo video en gaat de komende tijd aan de slag met het maken van content waarmee we de missie van All Happy Schools met zoveel mogelijk mensen kunnen delen. Daarnaast wordt zij als presentatrice het gezicht van de challenge.

l

Yana

Chief Happy Experience Expert

 Als projectmanager van de 7-days challenge, heeft Yana veel ervaring met het opzetten van een challenge binnen het onderwijs. Vanuit deze ervaring is zij de vraagbaak over procesmatige stappen en voorziet zij ons van tips en feedback over de strategie en aanpak en ondersteunt zij waar nodig als vliegende keep.

 

Vicky

Chief Happy Designs

Als Chief Happy Design is Vicky de beauty en de brains achter de huisstijl van All Happy Schools. Met haar grafische vormgeef skills op volle toeren maakte zij de logo’s, de website en brochures en draagt zij zorg voor alles wat er op te maken valt.

Gabrielle

Happy Expert

Gabrielle geeft trainingen rondom mindfulness. Zij ontwikkelde het e-book en denkt, schrijft en ontwikkelt inhoudelijk mee aan de oefeningen van zowel de challenge (scholen)  als de oefeningen voor de bedrijfsprogramma’s.

Anne

Chief Happy Funds

Sam

Chief Happy Next Generation <3

Blijf op de hoogte van onze
projecten en toffe activiteiten!

Blijf op de hoogte van onze

projecten en toffe activiteiten!

Door je aan te melden op onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This